Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de boter smelten.
-
Meng de bloem met de suiker. Roer de eieren en de melk erdoor. Voeg de boter toe en klop tot een glad beslag.
-
Verdeel het beslag in twee en voeg bij de ene helft rode voedingskleurstof toe.
-
Verwarm het wafelijzer. Vet het wafelijzer in met wat boter. Lepel het wafelbeslag erin en smeer wat uit in de hartjesvorm. Maak zowel roze als witte wafeltjes.
-
Leg een ijsstokje tot de helft in het wafelbeslag, sluit het wafelijzer en laat 2 à 3 min bakken.
-
Laat de wafels afkoelen op een rooster.
-
Serveer de wafels met garnituur en beleg elke wafel naar keuze.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven