Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Brood
Verwarm het water tot het lauw is. Roer de gist erdoor.
-
Meng de bloem met de melk en het gistwater. Voeg 10 g zout en 1 el olijfolie toe en kneed tot een glad deeg.
-
Vet een mengkom in met 1 el olijfolie en leg het deeg erin. Dek af met plasticfolie en laat 1 u rijzen op kamertemperatuur.
-
Kruidenboter
Pel de look en pers fijn. Snipper de bladpeterselie en bieslook fijn. Meng de boter met de look en de groene kruiden. Kruid met zwarte peper.
-
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Bestrijk het papier met van de boter en bestrooi met 40 g Parmezaanse kaas.
-
Laat de overige boter smelten op een zacht vuur.
-
Verdeel het brooddeeg in 16 stukjes deeg. Rol elk stuk tot een deegbolletje en schik ze in de vorm van een hartje op de ovenplaat met bakpapier.
-
Smeer de deegbolletjes in met de helft van de gesmolten boter en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas.
-
Dek het hartjesbrood af met plasticfolie en laat 45 min rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak het brood 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Smeer het gebakken brood in met de overige kruidenboter en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven