Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in kleine blokjes en leg ze in een kom. Kruid met peper en zout en voeg het citroensap toe. Laat 1 uur marineren.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bedek een taartvorm met het bladerdeeg en duw de randen goed vast. Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven.
-
Haal de bodem uit de oven en prik met een scherp mes gaatjes in het opgekomen deeg om de hete lucht te laten ontsnappen.
-
Laat de zalmblokjes uitlekken en leg op de taartbodem.
-
Klop de eieren los met de room. Voeg bieslook en kervel toe. Breng op smaak met versgemalen peper en zout. Giet dit mengsel over de zalmblokjes.
-
Bak in 40 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Lekker met een groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven