Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en spoel onder koud water. Snij ze in fijne plakjes.
-
Prik enkele gaatjes in de zak spinazie en plaats 2 minuten in de microgolfoven. Laat iets afkoelen en knijp er het overtollige vocht uit.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak blind.
-
Laat de ansjovisfilets uitlekken en hak fijn.
-
Klop de eieren los met de room. Voeg de helft van de parmezaan en de gehakte ansjovis toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
-
Meng de aardappelplakjes met de spinazie en schep het eimengsel erdoor. Giet in de taartvorm en bestrooi met de rest van de parmezaan. Bak in 40 minuten goudbruin en gaar.
-
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven