Selder , Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg, prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak blind.
-
Hak de notenmengeling grof.
-
Snij de selder in fijne boogjes, strooi er wat tijmnaaldjes bij en stoof ze zacht in boter.
-
Klop de eieren los met de yoghurt, kruid met cayennepeper en zout, voeg de losgeritste tijmnaaldjes eraan toe.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in partjes.
-
Bestrooi de taartbodem met de helft van de noten, schep de selder erover.
-
Verbrokkel 2⁄3 van de kaas erover, overgiet met het eimengsel en schik de appelpartjes erop.
-
Verkruimel de rest van de kaas erover en bestrooi met de overige noten. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven