Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de room samen met de boter en de in stukjes gesneden eendenmousse in een hakmolentje en mix. Breng op smaak met fleur de sel en versgemalen zwarte peper. Zet in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe de bloem, Parmezaanse kaas en kruiden in een kom en meng.
-
Snij de koude boter in stukjes en kneed ze met je vingers door het mengsel.
-
Vorm een bol van het deeg en rol uit tussen 2 vellen bakpapier tot 2 mm dik.
-
Bak goudbruin en gaar in 12 à 15 min. Steek er sterren uit terwijl het deeg nog warm is. Laat afkoelen.
-
Spuit de ijskoude eendenmousse op de sterren van Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven