Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de eieren met de melk en kruid met peper en zout. Voeg de bloem toe en meng tot een deeg.
-
Verwarm wat olijfolie in een pan. Giet wat deeg in de pan en bak zo 12 pannenkoeken.
-
Schil de zoete aardappel, snij in blokjes en bak krokant en gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Versnipper de basilicumblaadjes.
-
Meng de pesto met de ricotta en meng de basilicum eronder.
-
Snij elke bol mozzarella in stukjes.
-
Verdeel de ricottacrème, mozzarella en gebakken zoete aardappel over de pannenkoeken.
-
Rol de pannenkoeken op.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie.
-
Leg de pannenkoeken in de vuurvaste schotel en zet in de oven op 180°C.
-
Rasp net voor het opdienen wat Parmezaanse kaas over de pannenkoeken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven