Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los in de melk en kruid met peper en zout.
-
Voeg de bloem bij het melk-eimengsel en meng tot een pannenkoekenbeslag.
-
Verhit wat boter in een koekenpan en bak dunne pannenkoeken. (*)
-
Bak de spinazie kort aan in 1 el boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Leg op elke pannenkoek een sneetje ham, sneetje kaas en wat uitgelekte spinazie.
-
Smeer de ovenschaal in met boter.
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Rol de pannenkoeken op. Verdeel de rolletjes over de ingesmeerde ovenschaal.
-
Meng de room met de gemalen kaas. Kruid met peper en zout.
-
Giet de saus over de pannenkoeken. Strooi er enkele zonnebloem- en pijnboompitten over.
-
Bak de pannenkoeken ± 25 min in de voorverwarmde oven, tot de saus gaat pruttelen en je een goudbruin korstje krijgt.(*) Doe dit altijd in het bijzijn van volwassenen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven