Eieren , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak pannenkoekendeeg zonder suiker: meng de bloem met de melk, de losgeklopte eieren en een snuifje zout tot een glad deeg. Voeg de arachideolie toe. Werk af met de gehakte verse kruiden. Laat het deeg wat rusten.
-
Pel de rode ui. Snij de rode bieten en ¾ van de rode ui in fijne brunoise (blokjes). Meng wat platte kaas onder de brunoise tot je een smeuïge massa bekomt (zorg ervoor dat het niet te slap wordt). Kruid met peper en zout.
-
Smelt een klontje boter in de koekenpan en bak de pannenkoeken. Laat ze wat afkoelen.
-
Leg in het midden van elke pannenkoek een lepel van de farce (vulling) en smeer het uit als een streep. Rol de pannenkoek voorzichtig maar stevig op.
-
Wikkel plasticfolie rond de opgerolde pannenkoek. Leg in de koelkast en laat wat opstijven.
-
Snij net voor het opdienen de pannenkoeken in dikke cilinders. Verwijder de plasticfolie en zet recht op een bord. Versier met een toefje platte kaas en wat rode ui in fijne ringen gesneden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven