Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten in een hete koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spoel de rucola en zwier goed droog. Snij de rucola iets fijner.
-
Klop in een kom de melk met het ei los. Doe de bloem in een andere kom en kruid met peper en zout.
-
Giet het ei-melkmengsel bij de bloem en roer goed door elkaar. Voeg de rucola toe. Meng rustig en kort.
-
Vet de muffinbakvorm in met wat malse boter. Schep het deeg met een lepel in de muffinvormpjes. Strooi de pijnboompitten erop.
-
Bak gedurende ± 20 minuten tot ze goed gerezen zijn en goudbruin kleuren.
-
Haal ze uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.
-
Serveer de muffins bij een stukje Chamois d’Or en groene druifjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven