Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rabarber in kleine stukjes en meng de suiker eronder.
-
Klop de eieren los met de olie.
-
Meng de bloem onder de losgeklopte eieren.
-
Verkruimel de feta en meng samen met de rabarber onder het beslag.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet een bakvorm voor madeleines in met gesmolten boter.
-
Vul net tot aan de rand met het beslag.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, laat wat afkoelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven