Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed de vormen met bakpapier en bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak gedurende 10 min blind.
-
Ontkorst de kazen en snij in kleine stukjes.
-
Verwarm de melk, voeg er de kaas aan toe en laat smelten. Voeg onder voortdurend roeren de sausbinder toe tot het mengsel niet meer vloeibaar meer is.
-
Klop de eieren los in de room en roer ze door het kaasmengsel. Breng op smaak met nootmuskaat, cayennepeper en zout.
-
Vul de taartjes en bak goudbruin en gaar in 35 minuten.
-
Serveer lauw of koud met een frisse groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven