Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg
Meng de bloem met de olijfolie en het lauwe water in een keukenrobot. Kruid met peper en zout. Laat kneden tot een glad deeg. Wikkel in wat plasticfolie en leg 30 min in de koelkast.
-
Vulling
Mix de zure room met de geitenkaas, roomkaas en Boursin. Proef en kruid met peper en zout.
-
Rol het deeg uit tot ½ cm en leg in de bakvorm. Druk goed aan en rol het overtollige deeg van de vorm eraf met de deegrol. Leg er een vel bakpapier over en bedek met bakparels.
-
Verwarm de oven voor op 180°C en bak de taart gedurende 15 à 20 min.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verdeel de vulling over de afgekoelde bodem.
-
Afwerking
Blancheer de aspergetips en erwtjes gedurende enkele min en laat schrikken onder koud water. Leg op een propere handdoek. Snij het lente-uitje fijn. Pel de ui en snij in ringen.
-
Schik de asperges op de vulling. Verdeel de erwtjes erover en schik de uienringen en lente-ui erover. Werk af met enkele blaadjes jonge sla en wat tijm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven