Gluten , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 120°C.
-
Hak de noten grof.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Dep de olijven droog en snij ze in plakjes.
-
Verwarm de kokosolie en doe in een kom.
-
Voeg de havermout toe en schep de andere ingrediënten erdoor.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel erover.
-
Kruid met peper en zout.
-
Plaats 20 min in de oven, schep het mengsel om en bak nog 20 min op 120°C.
-
Verhoog de oven naar 180°C en bak in nog eens 20 min goudbruin.
-
Laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven