Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Doe de melk, eieren, bloem, zout en 2 el gesmolten boter in de blender en mix glad.
-
Snipper de basilicum en bieslook fijn. Meng de Parmezaanse kaas en verse kruiden in een kom door elkaar.
-
Zet de gietijzeren pot 5 min in de oven met 2 el boter. Giet het beslag erin en bestrooi met het kaaskruidenmengsel.
-
Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Meng de rucola met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.
-
Werk na het bakken de ‘Dutch baby’ af met in stukken getrokken burrata, parmaham en rucola.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven