Hartige crumble

Hartige crumble

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pastinaak, peterseliewortel, wortels en zoete aardappel. Snij de groenten in grove stukken en kook ze in 10 min beetgaar.

  2. Besprenkel royaal olijfolie in de vuurvaste schotel.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. Doe de beetgare groenten in de ovenschotel en kruid met peper en zout.

  5. Snij de voorgekookte kastanjes in stukken en verdeel over de groenten.

  6. Doe de bloem met de havervlokken in een kom met een snuifje zout, de fijngehakte tijm en oregano.

  7. Snij de koude boter in stukken en voeg bij de bloem. Verkruimel de boter met de vingers in de bloem tot je een dikkere structuur krijgt. Verdeel de crumble over de groenten.

  8. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 min.