Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Open het pakje Danerolles. Rol het deeg open. Snij langs de stippellijntjes de flap in 3 gelijke stukken. Snij in de lengte de 3 aparte stukken in 4 gelijke repen. Je hebt nu 12 gelijke repen.
-
Snij de sneden gerookte zalm in lange repen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C en vet de bakvorm in.
-
Smeer de repen deeg in met Boursin. Bedek iedere reep met en stukje gerookte zalm.
-
Draai 2 repen samen op tot een mooi rondje. Schik de cruffins in de muffinbakvorm.
-
Bak 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen. Ontvorm de cruffins en serveer met wat tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven