Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Vet de muffinvorm in met bakspray en laat drogen.
-
Rasp de courgette, bestrooi met zout en laat uitlekken in een vergiet. Snij de tomaatjes in stukjes. Snij de olijven in plakjes.
-
Smelt de boter.
-
Klop de eieren los met de melk en de gesmolten boter.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en een snuif zout.
-
Roer het eimengsel erdoor tot een glad beslag.
-
Knijp het overtollige vocht uit de courgette en schep door het beslag samen met de kaas, pijnboompitten en tomaatjes. Kruid met oregano, peper en zout.
-
Verdeel het beslag over de muffinvorm en schik de plakjes olijf erbovenop.
-
Bak goudbruin en gaar in 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven