Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter. Maal de toasts fijn in een hakmolentje.
-
Schep de boter met het maanzaad en sesamzaad door de gemalen toast.
-
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet de opstaande rand in met boter.
-
Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Plaats 1 u in de koelkast.
-
Week de blaadjes gelatine in koud water.
-
Klop de roomkaas met de geitenkaas tot een egaal mengsel.
-
Verwarm de room, knijp de gelatine uit en roer door de room. Laat de gelatine oplossen.
-
Klop de gelatineroom door de kaas en zorg ervoor dat het mengsel glad is.
-
Giet over de opgesteven bodem en plaats minstens 2 u in de koelkast.
-
Steek rondjes uit de cheesecake en werk af met uienkonfijt en een groen blaadje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven