Hartige boekweitpannenkoek met spek, Hervekaas en gekaramelliseerde peertjes
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: meng alle ingrediënten en mix tot een glad deeg.
-
Vulling: bak het spek krokant.
-
Schil twee peertjes en snij in stukken. Bestrooi met bloemsuiker en bak kort aan in een hete pan zonder vetstof. Hou apart.
-
Snij de kaas in kleine stukjes.
-
Verhit een klontje boter in een hete pan. Giet een pollepel deeg in de hete pan. Verdeel de vulling over het deeg en laat aan 1 kant bakken tot er belletjes te zien zijn. Draai de pannenkoek om en bak deze kant goudgeel.
-
Herhaal dit tot alle deeg en vulling op is.
-
Saus: verhit de Luikse siroop met het bier.
-
Giet warm over de pannenkoeken.
-
Spoel twee peertjes en snij in de lengte in 6 stukken. Verwijder het klokhuis. Karamelliseer de stukjes peer in een klontje boter en wat suiker.
-
Serveer de warme peertjes op de boekweitpannenkoek, giet de warme saus erover en werk af met wat rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven