Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Rol de bladerdeeg op en verdeel er de mosterd over.
-
Beleg de helft met de sneetjes schinckenspeck.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Laat de artisjokbodems uitlekken en snij in 2.
-
Kleur de pijnboompitten in een droge koekenpan met antikleeflaag.
-
Verdeel de rode uisnippers, artisjokhelften en pijnboompitten over het spek.
-
Besprenkel met de olijfolie en strooi de gemalen mozzarella erover. Blijf op 1 cm van de rand. Kruid met peper en zout. Bestrijk de rand met olijfolie.
-
Vouw het deeg dicht en druk goed aan.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en zet in de voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur naar 180°C en laat gedurende ± 20 minuten goudbruin en gaar bakken.
-
Haal uit de oven en snij in Bestrooi met de gemalen parmezaan en versier met wat blaadjes verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven