Hapje met quinoa, vijg, amandel en flinterdunne gedroogde worst
noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de quinoa met het water aan de kook. Zet het vuur zachter en laat de quinoa staan tot al het vocht opgeslorpt is. Kruid met peper en zout. Roer de quinoa los en laat afkoelen.
-
Snipper de lente-ui fijn. Snij de vijgen in kleine stukjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Hak ze in de lengte in staafjes.
-
Roer de honing door het citroensap en voeg een snuifje zout toe. Giet de olie er druppelsgewijs door en klop stevig tot een dressing.
-
Schep de lente-ui en de vijgen door de quinoa. Roer de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de glaasjes.
-
Rol de flinterdunne plakjes worst tot een hoorntje. Plaats ze in de quinoa. Werk af met amandelstaafjes en een streepje balsamicocrème met vijgen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven