Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng de look, country potatoes-kruiden, tomatenpuree en honing met 2 el zonnebloemolie.
-
Roer de scampi’s erdoor en laat min. 2 u in de koelkast marineren (1 nacht mag ook).
-
Laat de prikkers 30 min weken in water.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snij de bestomaten in Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Snipper het wit van de lente-uitjes fijn.
-
Meng de chilipeper, bestomaten, mangoblokjes en lenteui met de witte wijnazijn en 1 kl zonnebloemolie. Kruid met zout.
-
Verdeel de mangosalsa over de glaasjes. Werk af met wat tuinkers.
-
Wrijf met keukenpapier de marinade van de scampi’s en smeer ze in met zonnebloemolie. Prik 2 scampi’s op elke prikker.
-
Bak de scampi’s 30 sec aan elke kant op een warme barbecue.
-
Werk de glaasjes ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven