Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de lauwe melk met het lauwe water en los de droge gist erin op. Laat 10 min staan.

  2. Doe de bloem met het zout en de suiker in de kom van de keukenrobot met de deeghaak.

  3. 01bcb12314bf6cb98416d78f311f80252e7eff603c0b4d1709c3e3ab644fda6a.jpg

    Giet de opgeloste gist erbij en laat kneden op een lage snelheid.

  4. 595e34b3effa0c3c943bf923648dff0fa100237798734b8e10fd770521853278.jpg

    Voeg het losgeklopte ei erbij. Laat het deeg kneden tot het deeg loskomt van de kom, dit kan 20 min duren.

  5. 6a37d6d8da71eb8800dd237e7b2a324c20b6ceb8d55121d7db9a1079cf83afdb.jpg

    Doe de zachte boter erbij.

  6. Kneed opnieuw tot het deeg loskomt van de kom.

  7. Doe de deegbal in een kom met bloem. Dek het deeg af met plasticfolie en laat rijzen tot het volume verdubbeld is.

  8. Klop het deeg in en snij in 5 gelijke delen.

  9. b8976e6ae12b4cefc7d1ceb72501d63916ca29fafadd2f361a1ebf43de4637b7.jpg

    Bol op tot gelijke bolletjes en leg op een geperforeerde bakplaat bekleed met bakpapier. Leg de bolletjes niet te dicht naast elkaar.

  10. Bedek met een handdoek en laat 1 u 30 à 2 u rijzen.

  11. Verwarm de oven voor op 200°C.

  12. 03b830a16d93f00ec28964eb6b70ca7c2c036dc6c02291eba3850b3529a38559.jpg

    Klop de eidooier los met de room en strijk de bovenkant van de buns hiermee in. Strooi er wat sesamzaadjes over.

  13. Bak de buns 10 à 12 min in de voorverwarmde oven.