Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de lauwe melk met het lauwe water en los de droge gist erin op. Laat 10 min staan.
-
Doe de bloem met het zout en de suiker in de kom van de keukenrobot met de deeghaak.
-
Giet de opgeloste gist erbij en laat kneden op een lage snelheid.
-
Voeg het losgeklopte ei erbij. Laat het deeg kneden tot het deeg loskomt van de kom, dit kan 20 min duren.
-
Doe de zachte boter erbij.
-
Kneed opnieuw tot het deeg loskomt van de kom.
-
Doe de deegbal in een kom met bloem. Dek het deeg af met plasticfolie en laat rijzen tot het volume verdubbeld is.
-
Klop het deeg in en snij in 5 gelijke delen.
-
Bol op tot gelijke bolletjes en leg op een geperforeerde bakplaat bekleed met bakpapier. Leg de bolletjes niet te dicht naast elkaar.
-
Bedek met een handdoek en laat 1 u 30 à 2 u rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Klop de eidooier los met de room en strijk de bovenkant van de buns hiermee in. Strooi er wat sesamzaadjes over.
-
Bak de buns 10 à 12 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven