Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de boter met griessuiker en kandijsuiker romig in de keukenrobot. Voeg het vanille-extract en ei toe en klop tot een homogeen mengsel. Spatel de bloem erdoor tot een stevig deeg.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Bekleed twee bakplaten met bakpapier. Rol bolletjes van het deeg en schik ze ver genoeg van elkaar op een bakplaat. Druk ze plat met de palm van je hand en bak 10 à 15 min goudbruin en gaar.

  4. Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.

  5. Decoratie

    Verwarm het glazuur in een kom warm water.

  6. Laat de chocolade callets smelten en doe in een spuitzakje.

  7. 1b064180f44ebca3ef685a878e3c917dad0a5622b2e5711277fb5d6a1e60f287.jpg

    Versier ½ van de koekjes met vleermuizen. Haal de Oreo koekjes van elkaar, snij doormidden en vorm de vleugels van een vleermuis ermee. Gebruik een karamel Rolo als neus en teken de oogjes met glazuur.

  8. 60a4fd7d9ff788f3dffcd967ca62f7f169ddf315c9a91279a62caf22a928b4e0.jpg

    Versier de andere helft als spinnen en gebruik daarvoor de Maltesers, glazuur en chocolade.