Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker tot ruban. Voeg de gesmolten boter toe en zeef de bloem erover. Meng alles goed.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het deeg.
-
Vul de papieren vormpjes en bak in 30 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven.
-
Laat de cakejes afkoelen.
-
Rol de zwarte rekkers los en scheur ze in de lengte in twee. Knip ze in drie gelijke stukken voor de spinnenpoten. Leg ze over de cakejes zodat het net zes poten lijken. Zet ze vast met chocopasta.
-
Strooi er hagelslag over voor een harig spineffect.
-
Gebruik halve gommetjes voor de oogjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven