Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de wortelen en selderstengel in brunoise.
-
Bak de groenten aan in boter. Roer het vlees erdoor en roerbak.
-
Roer de tomatenpuree erdoor en laat even meebakken.
-
Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg 200 ml water en het laurierblaadje toe. Kruid met peper en zout.
-
Laat op een zacht vuur gaar stoven.
-
Snij de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Saus: kook 400 g bloemkool gaar in melk met het takje tijm erbij.
-
Verwijder de tijm en mix fijn. Laat de helft van de kaas erin smelten en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schep het vlees op de bodem van een ovenschaal.
-
Strijk er een laag aardappelpuree over en schik de bloemkoolroosjes erop.
-
Overgiet met de bloemkoolsaus en bestrooi met de rest van de kaas.
-
Plaats 30 min in de voorverwarmde oven en zet de laatste 5 min de grill aan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven