Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het bouillonblokje op in een halve kop warm water.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en bak het vlees hierin rul. Kruid met peper en zout. Voeg de bouillon en het kruidentuiltje toe. Laat op een laag vuur sudderen en roer regelmatig los.
-
Verwarm de spinazie. Voeg de look en room naar smaak toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Voeg een ei, een klontje boter en een scheutje room toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Strijk de bodem en zijkanten van een diepe ovenschotel in met boter.
-
Bedek de bodem eerst met de helft van de aardappelpuree en daarna een laag gehakt. Bestrooi met gemalen kaas. Vervolg met een laag spinazie, bestrooi met kaas en eindig met de rest van de puree.
-
Strijk de puree plat met een vork en bedek met de rest van de kaas. Strooi er flink wat paneermeel op en werk af met enkele klontjes boter.
-
Laat mooi kleuren onder een hete grill en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven