Eieren , Vis , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en sjalotten en snipper fijn.
-
Smelt een klont boter in een braadpan en stoof de sjalot glazig. Voeg de look toe, kruid met peper en zout en laat even bakken.
-
Voeg ansjovis toe, laat wegsmelten en roer de tomatenpuree erdoor. Laat even bakken en blus met een scheut balsamicoazijn.
-
Voeg het gehakt, de takjes tijm en het blaadje laurier toe en schep goed door elkaar. Bestrooi met oregano en laat garen.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Borstel de champignons schoon, snij in plakjes en voeg bij het vlees. Laat op een zacht vuur verder stoven en inkoken.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en draai door een roerzeef, roer de eidooiers en 80 g boter erdoor. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Laat de paprika’s uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
-
Verwijder de tijm en laurier. Verdeel het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal, leg de paprika’s erop en dek af met de puree.
-
Rasp de Berloumi fijn en strooi samen met de panko over de puree. Bestrooi met espelettepeper.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven