Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, schil de wortel en spoel de selder. Snij alle groenten grof. Stoof ze aan in een braadslede met wat boter.
-
Kleur de haantjes aan alle zijden goudbruin aan in wat boter in een andere pan.
-
Leg de haantjes op de gestoofde groenten in de braadslede. Overgiet met witte wijn en room. Voeg de druiven en het kruidentuiltje eraan toe. Smaak af met peper en zout.
-
Zet in de oven en laat 30 minuten verder garen op 180°C.
-
Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Tip: serveer met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven