Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de aardappelen, knolselder en koolrabi.
-
Snij de aardappelen en koolrabi in halve plakjes, de knolselder in blokjes.
-
Verwijder de draden van de selder met een dunschiller en snij in plakjes.
-
Snij de prei in ringen, de venkel in reepjes en de bloemkool in roosjes.
-
Breek het houterige uiteinde van de asperges en snij ze in schuine stukken van 5 cm.
-
Verwarm een klont boter in een ruime pot en fruit de uisnippers zonder te laten kleuren op een zacht vuur.
-
Voeg de selder, prei en venkel toe en laat even stoven.
-
Voeg de aardappelen toe en roerbak enkele min.
-
Overgiet met de bouillon. Voeg de verse kruiden, bloemkool, koolrabi, asperges en laurier toe en breng aan de kook.
-
Laat net gaar koken. Vis de kruiden eruit en breng op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met kervel en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven