Groentetajine met kikkererwten, dadels en feta
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Rasp de ui fijn en pers de look.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten en rasp tot pulp.
-
Snipper de groene kruiden fijn.
-
Bak de ui en look op een zacht vuur in wat zonnebloemolie in een tajine.
-
Voeg de helft van alle gedroogde kruiden, de helft van alle verse kruiden en 0,5 kl zout toe en roer goed om.
-
Blus met de tomatenpulp. Laat afgedekt 10 min sudderen.
-
Schil de wortel en raapjes. Snij de wortel in de lengte in 4. Halveer elk stuk. Snij de raapjes in 4 à 8 parten. Snij de courgette in de lengte in 8. Schil de aardappelen en snij in 4 à 8 parten.
-
Schik de groenten in de tajine, dek af en gaar 20 min onder deksel.
-
Roer de rest van de gedroogde kruiden en de honing door 200 ml warm water. Verkruimel het bouillonblokje erbij. Giet over de groenten en voeg de kikkererwten en dadels toe. Laat afgedekt 5 min sudderen.
-
Werk af met de rest van de groene kruiden en feta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven