noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de wortelen en courgette in spirelli met de spiraalsnijder.
-
Snij de rode kool in flinterdunne reepjes.
-
Pel de avocado en snij middendoor. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Bak de cashewnoten goudbruin in kokosolie.
-
Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes fijn.
-
Snij de lente-uitjes in fijne, schuine plakjes.
-
Pindasaus: pel de look en rasp fijn. Schil 5 cm gember en rasp fijn. Meng alle ingrediënten (pindakaas, agavesiroop, limoensap, pindakaas, 30 ml sojasaus) tot een saus.
-
Tofu: klop vier eetlepels sojasaus met de olijfolie en sriracha door elkaar. Snij de tofu in blokjes.
-
Bak de tofu goudbruin aan alle zijden in kokosolie. Overgiet met het sojamengsel en roerbak nog 2 min.
-
Schep de groentespirelli met de avocado, lente-ui, rode kool, rauwkostmix, sojascheuten, cashewnoten, tofu en koriander door elkaar.
-
Serveer met de pindasaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven