Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar.
-
Pel de rode ui en look en snipper fijn.
-
Rasp de wortel en courgette fijn. Bestrooi rijkelijk met zout en laat 15 min uitlekken in een zeef. Spoel na het uitlekken goed af onder koud water en duw het vocht uit de groenten.
-
Mix de rijst, aardappelpuree, look, pindanoten, ketjap manis, sweet chilisaus, sesamolie en het ei fijn.
-
Roer de rode ui, maïs, courgette en wortel door de mengeling.
-
Vorm per persoon een burger van het mengsel. Bak aan beide zijden bruin in arachideolie in een antikleefpan.
-
Snij de tomaat en mozzarella in schijfjes.
-
Roer wat yoghurtdressing door de rauwkostmix. Kruid met zout en zwarte peper.
-
Beleg een pistolet met tomaat en ijsbergsla. Leg een groenteburger erop en werk af met mozzarella en rauwkost.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven