Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snij doormidden. Prik de kruidnagels erin vast.
-
Spoel de prei, de venkel, de wortelen, het raapje en de witte selder en snij in grove stukken.
-
Bind de takjes verse kruiden samen met keukentouw.
-
Doe de groenten, peperbollen en het kruidentuiltje in een gietijzeren pot en overgiet met kokend water. De groenten moeten net onder water staan.
-
Breng de pot op het vuur weer aan de kook en laat dan 1,5 u onder deksel in de oven verder intrekken.
-
Giet door een fijne zeef en breng verder op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven