Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Aardappelbrochettes: pel de rode ui en snij in stukjes.
-
Steek 3 gemarineerde krieltjes op een stokje en eindig aan beide zijden met een stukje rode ui.
-
Groentebrochettes: snij de kastanjechampignons in 2, de paprika’s in reepjes en de courgette in blokjes.
-
Marinade: pel het teentje look en snipper fijn. Meng de looksnippers met wat zonnebloemolie en limoensap. Kruid met zwarte peper van de molen en grof zeezout.
-
Smeer de groentebrochettes in met de marinade.
-
Bak de aardappel- en groentebrochettes 5 tot 10 min op een hete barbecue.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven