Groene salade van spinazie, komkommer en rucola met gepekelde rode ui en gember
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in partjes. Kook de marinade op en giet warm over de rode ui. Laat minstens 1 u trekken.
-
Was de jonge spinazie en de rucola en meng ze onder elkaar. Was de komkommer en snij in kleine partjes.
-
Haal de gember uit het potje en snij fijn.
-
Haal de rode ui uit de marinade en meng alles samen tot een salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven