Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pel de rode ui en snipper in fijne halve ringen.
-
Halveer de kerstomaten. Snij de radijzen met wat loof in dunne schijfjes.
-
Scheur de gewassen kropsla in fijne stukken. Meng de veldsla, waterkers, de rode ui, de kerstomaten en de radijzen erdoor.
-
Klop de mosterd door de balsamicoazijn en olijfolie. Roer door de salade. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de platte peterselie, bieslook, kervel en waterkers fijn. Mix samen met de room door de eieren. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt wat boter in een antikleefpan en bak dunne, groene omeletten.
-
Besmeer de helft van elke omelet met zure room en beleg met prosciutto. Serveer de frisse salade erbij en werk af met wat pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven