Selder , Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Groene kruidensaus
Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Zet de sjalotsnippers met de tijm, laurier en witte wijn op het vuur. Laat het geheel volledig inkoken. Voeg de visfumet toe en laat tot ½ inkoken. Voeg de room toe en laat alles tot ½ inkoken. Zeef het geheel, kruid met peper en zout en dik de saus in met wat rouxkorrels.
-
Pluk en was de tuinkers en waterkers.
-
Schil de aardappelen en kook gaar. Plet de aardappelen en werk op met boter en melk tot puree.
-
Snij een klein deel van de prei in julienne. Snij de rest van de prei fijn en stoof in hete boter.
-
Pluk de dille, hou een paar takjes opzij en snipper de rest fijn. Meng de fijngesneden dille en de prei onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bak de kabeljauw goudgeel in hete boter.
-
Frituur de julienne van prei op 160°C bruin.
-
Kook net voor het opdienen de saus op en voeg de tuinkers, waterkers, bieslook en de takjes dille toe. Mix volledig glad en zeef eventueel.
-
Leg een bodem puree op het bord en schik daar de gebakken kabeljauw op. Versier met de gefruite prei en wat dillepluksels. Snij de citroen in partjes en leg een partje op het bord.
-
Giet de saus rond de vis en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven