Mosterd , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de buitenste bladeren van de groene kool en hou per persoon 1 groen blad opzij. Snij de rest van de kool zeer fijn.
-
Blancheer de groene bladeren kort in gezouten water. Laat uitlekken.
-
Stoof de fijngesneden kool aan in boter met een beetje water. Kruid met peper en zout.
-
Chimichurri: plet het lookteentje met het zout.
-
Hak de fijne kruiden en het pepertje zeer fijn.
-
Meng alles samen met de olijfolie.
-
Gemarineerde tofu: snij de tofu in kleine stukjes.
-
Meng de stukjes met de Luikse siroop en mosterd. Laat 1 u trekken.
-
Bak de tofustukjes aan in hete boter of olie. Meng onder de groene koolsalade.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. Let op dat ze niet aanbakken.
-
Schik een koolblad in elk kommetje. Verdeel de salade met tofublokjes erover en werk af met de geroosterde amandelschilfers.
-
Geef de chimichurri er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven