Weekdieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de blaadjes van 1 bosje koriander en hou apart.
-
Hak de steeltjes samen met het volledige andere bosje koriander grof.
-
Reinig de lente-uitjes en snij 3 stuks in flinterdunne schuine plakjes.
-
Pel de look. Schil de gember. Snij de look en gember in stukjes. Snij het citroengras in plakjes en 3 lente-uitjes in stukjes (met het groene gedeelte eraan).
-
Doe de look samen met de gehakte koriander, stukjes lente-ui, gember en citroengras in de blender. Giet er een scheutje arachideolie bij en mix tot een pasta.
-
Verwarm 1 eetlepel arachideolie in een grote pot. Roerbak de groene curry hierin. Voeg kokosmelk, suiker en vissaus toe en breng aan de kook.
-
Spoel de mosselen en reinig ze. Verwijder de gebroken schelpen. Doe de mosselen bij de saus en dek de pan af. Schud regelmatig op en zet terug op het vuur. Draai het vuur uit als de schelpen open zijn.
-
Knijp de limoenen erover uit. Bestrooi met flinterdunne plakjes lente-ui en korianderblaadjes. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven