Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter samen met de olie op een middelhoog vuur. Doe de kippenvleugels in de pan en bak ze in ± 8 minuten aan beide kanten bruin. Draai de vleugels af en toe om en schud de pan heen en weer zodat elke vleugel gelijkmatig bruint.
-
Zet het vuur lager en voeg het citroensap toe. Doe het deksel op de pan en laat de kippenvleugels op een zacht vuur 20 minuten sudderen. Draai de kippenvleugels tijdens het koken een paar keer om.
-
Spoel de linzen onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
-
Pel de rode ui en teentjes look. Hak de rode ui en lente-ui fijn (hou een beetje groen voor de garnituur) en bak deze in olijfolie. Pers de teentjes look hierover uit. Voeg de spinazie beetje bij beetje toe en laat deze helemaal slinken.
-
Voeg de groene currypasta met de kokosmelk erbij en roer goed. Meng als laatste de linzen eronder en breng op smaak met peper en zout.
-
Garneer met het groen van de lente-ui.
-
Serveer met brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven