noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snij de broccoli in roosjes en kook beetgaar.
-
Snij het witte gedeelte en het blad van de paksoi in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Groene currysaus
Snij de Thaise peper met de zaadjes in ringetjes. Doe met de rest van de sausingrediënten in de blender en mix tot een romige saus.
-
Schik de bevroren spinaziesticks op een bakplaat en plaats 10 min in een voorverwarmde oven.
-
Snij de limoen in partjes en snij de koriander grof.
-
Verdeel de rijst over kommen en schep wat currysaus erover. Schik er broccoliroosjes, spinaziesticks, worteltjes en paksoi op. Druppel er nog wat saus over.
-
Bestrooi met koriander en werk af met scheutjes en een partje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven