Groene aspergesoep met gebakken asperges en pistachenoten

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek het onderste, houterige deel van de asperges.
-
Snij de punten van de asperges en snij de rest van de asperges in stukken.
-
Bak de punten van de asperges kort aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Hou apart.
-
Snipper de ui fijn. Schil de aardappel en snij in blokjes.
-
Stoof de ui, aardappel en stukjes asperges kort aan in 1 el olijfolie en overgiet met de bouillon.
-
Breng aan de kook en laat 15 min zachtjes koken.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Werk de soep af met de aspergepunten en gehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven