Groene aspergesalade met burrata, kruidenvinaigrette en gekonfijte kerstomaten
Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Verdeel de kerstomaten over een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en roer de suiker erdoor.
-
Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Schil de uiteindes van de groene asperges en verwijder het houterige deel.
-
Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.
-
Vinaigrette
Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.
-
Verdeel de asperges over de borden met de rucola, peultjes en erwten.
-
Leg op elk bord een bol burrata en wat kerstomaten en besprenkel met de vinaigrette. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven