Groene aspergesalade met burrata, kruidenvinaigrette en gekonfijte kerstomaten

Groene aspergesalade met burrata, kruidenvinaigrette en gekonfijte kerstomaten

Allergenen

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 140°C.

  2. Verdeel de kerstomaten over een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en roer de suiker erdoor.

  3. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.

  4. Schil de uiteindes van de groene asperges en verwijder het houterige deel.

  5. Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.

  6. Vinaigrette

    Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.

  7. Verdeel de asperges over de borden met de rucola, peultjes en erwten.

  8. Leg op elk bord een bol burrata en wat kerstomaten en besprenkel met de vinaigrette. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.