Groene appelcurry met kokos
Mosterd , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenmengeling:
Meng alle kruiden en rooster ze in een pan zonder vetstof. Blijf roeren tot de kruidenmengeling begint te geuren. Haal van het vuur.
-
Pel de ui en snipper fijn. Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de chilipeper en snij in halve ringen.
-
Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en rasp fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een pan. Bak de ui, chilipeper, gember en look kort. Voeg de kruidenmengeling toe en roerbak 2 min.
-
Blus met 50 ml water. Kneus het citroengras met de achterkant van een mes en voeg toe.
-
Snij de appels in 8 en verwijder uit elk stuk het klokhuis. Roer door de gebakken currypasta. Blus met de kokosmelk en dek af. Laat 5 min rustig sudderen. Voeg de suiker en appelcider toe en breng op smaak met zout. Snipper de koriander fijn en roer door de appelcurry.
-
Rooster het mosterdzaad tot het begint te poffen. Haal van het vuur en maal fijn in een hakmolen of vijzel. Werk de curry af met het mosterdzaad.
-
Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven