Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het sap van de bloedappelsien op met de agar agar en laat enkele minuten doorkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Voeg de koude room toe en meng goed. Giet in de sifonfles en steek er 2 gaspatronen op. Schud goed met de fles en zet ze in de koelkast gedurende minstens 2 uur.
-
Schil de komkommer, haal het vruchtvlees eruit. Snij in dikke julienne en vervolgens in fijne brunoise. Reinig de lente-uitjes en snij in fijne ringen.
-
Schil de aardappel en snij met een mandoline fijne plakjes (1 mm). Bak de chips in de frietketel op 140°C tot ze goudbruin en krokant zijn. Hou apart.
-
Meng de grijze garnalen met de komkommer en lente-uitjes. Verdeel over de aperitiefglaasjes.
-
Spuit de espuma er net voor het opdienen bij. Werk af met een aardappelchips en wat gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven