noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Vet de taartbodems in met boter en bebloem ze.
-
Steek 4 cirkels uit het kruimeldeeg. Beleg de taartbodems ermee.
-
Beleg met bakpapier en bedek met bakparels. Bak 15 min blind in de voorverwarmde oven.
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie of op lage wattage in de microgolf. Verdeel de gesmolten chocolade over de taartbodems en laat opstijven.
-
Splits de eieren. Hou de eidooiers apart. Klop het eiwit op.
-
Breng 700 ml melk aan de kook met de suiker, vanillesuiker, boter en een snuifje zout.
-
Klop het vanillepuddingpoeder los met de overige 50 ml koude melk en voeg toe aan de kokende melk.
-
Roer het griesmeel door de melk en blijf kloppen tot het geheel indikt.
-
Haal van het vuur en roer de eidooiers eronder.
-
Spatel de eiwitten door de pudding.
-
Verdeel de pudding over de 4 taartjes en duw in het midden van elk taartje een halve abrikoos.
-
Bak 35 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk de taartjes af met wat amandelpoeder en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven