Eieren , Gluten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Scheid de eieren. Klop de eiwitten samen met de suiker tot sneeuw. Zeef de bloem.
-
Doe de bloem samen met het griesmeel, amandelpoeder, gist en kokospoeder in een mengkom. Schep door elkaar.
-
Klop in een andere kom de eidooiers los. Voeg de olie, het sinaasappelsap, de zeste en de marmelade beetje bij beetje toe.
-
Voeg de droge mengeling toe en meng tot een glad deeg. Spatel het opgeklopte eiwit erdoor.
-
Giet het deeg in een ingevette springvorm.
-
Bak de taart goudbruin en gaar in 30 minuten.
-
Maak intussen de siroop: breng hiervoor het water met de suiker in een pannetje aan de kook. Laat gedurende ongeveer 20 minuten op een zacht vuurtje inkoken tot siroop. Laat iets afkoelen.
-
Haal de taart uit de oven en giet de siroop erover. Laat de taart afkoelen.
-
Werk af met geroosterde amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven