Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Neem een springvorm, bedek de bodem met een stuk bakpapier en doe hem dan dicht. Vet de springvorm en het bakpapier in met boter.
-
Meng de bloem met het bakpoeder in een kom.
-
Meng de boter, suiker en eieren in een keukenrobot. Klop tot het beslag heel licht van kleur is en er zacht uitziet. Voeg het vanille-extract en de Griekse yoghurt toe en meng dit nog ± 1 minuut.
-
Zet de mixer op de laagste stand en voeg de bloem er beetje bij beetje bij.
-
Giet het deeg in de springvorm. Snij de perziken in partjes. Schik de perziken en een handvol blauwe bessen op het deeg.
-
Zet de taart in de voorverwarmde oven voor ± 1 uur 20 minuten. Check of de taart gaar is door er een prikker in te steken. Als er nog deeg aan blijft plakken, is ze niet gaar.
-
Haal de taart uit de oven als ze klaar is en laat afkoelen. Haal de taart uit de springvorm.
-
Bestrooi met wat poedersuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven